Tavuklu Sebzeli GüveçEylül 30, 2024 Fırında Baharatlı Tavuk Kanatları PişirmeTarifi Malzemeler:1 kg organik tavuk kanadı3 yemek kaşığı zeytinyağı2 diş sarımsak (ezilmiş)1 çay kaşığı kırmızı toz biber1 çay kaşığı kekikTuz ve karabiberYapılışı:Tavuk kanatlarını zeytinyağı, sarımsak, kırmızı toz biber, kekik, tuz ve karabiberle karıştırarak marine et.Fırını 200°C’ye ısıt ve kanatları fırın tepsisine diz.35-40 dakika boyunca kanatlar çıtır olana kadar pişir.Yanında yeşillikler ve yoğurtlu sos ile servis edebilirsin. Diğer Tarifler Eylül 30, 2024Tavuklu PaellaEylül 30, 2024Tavuklu TacosEylül 30, 2024Tavuklu Pizza Related postsEylül 30, 2024Tavuklu PaellaRead moreEylül 30, 2024Tavuklu TacosRead moreEylül 30, 2024Tavuklu PizzaRead more